Kære CITY medlemmer ☺ ☺ ☺ 
 
 
Så er der godt nyt til jer, der savner at træne taekwondo ????          
 
Vi har nu fået mulighed for meget forsigtigt, og med allerstørste hensyntagen til hinanden at påbegynde taekwondo træninger igen - dog i en noget anden udgave, end det vi er vant til: Udendørs træninger for 9 udøvere + 1 træner = Max 10 personer af gangen.
 
Der tilbydes derfor træninger for UNGE, TEEN, VOKSEN & enkelte fra KAMPHOLD ‼   
 
Vi har desværre ikke kapacitet nok til at kunne gennemføre træninger for MON-hold endnu. Vi håber på, at myndighederne snart åbner op for, at vi må være flere sammen udenfor, så vi også kan sætte gang i vores skønne MON-hold.

Træningerne starter nu på tirsdag d. 5/5-2020 - KAMP

 
Esbjerg Kommune har givet os tilladelse til at træne på et græsareal bag EGF-hallen, Haraldsgade 39-41 i forlængelse af deres fodboldbane - MOD AT VI OVERHOLDER GÆLDENDE ANVISNINGER OG RETNINGSLINJER FRA MYNDIGHEDERNE OG DGI/DIF ‼   
 
Vi vil selvfølgelig være afhængige af vejret. Træningen vil være begrænset af ingen kontakt, minimum 2 meters afstand til hinanden, og i henhold til vedhæftede retningslinjer for ECTK - men vi får mulighed for at træne sammen igen ??     ??

Se, læs og print vedhæftede Retningslinjer for Corona træninger i ECTK!

 
Der er lavet faste hold, som træner sammen hver uge – ikke noget med at bytte om eller skifte ud, så vi undgår at udøverne deltager i flere eventuelle smittekæder. Holdene kan ses på vedhæftede holdinddelinger!
 
Træningsplan også vedhæftet ??
 
Vi kører 2 x 1 times træninger med 15 minutters pause imellem, så området kan nå at blive tømt, inden næste træning starter‼   
 
Udøverne står selv for opvarmning, og må først møde op 5 minutter før.
 
i glæder os vildt meget til at se jer, og træne sammen igen ?? 
 
Med venlig hilsen og på snarlig gensyn
ECTK trænere & bestyrelse ??  
 
Billedet indeholder sandsynligvis: tekst Ingen tilgængelig billedbeskrivelse.Ingen tilgængelig billedbeskrivelse.